Centre Russinyol

Benvinguts a Centre Russinyol digital!

Encetem una nova etapa al centre: la presència digital!

Volem compartir amb vosaltres un nou espai interactiu, de coneixement i informació, on poguem resoldre els vostres dubtes i aconsellar-vos sobre la vostra salut tant física com emocional.

Les teràpies naturals ens ajuden a reestablir l’equilibri natural de l’ésser humà de forma òptima i sense ser agressius amb la química del nostre propi cos. L’acupuntura es basa en el reequilibri dels nostres meridians energètics i en l’estimulació dels diferents punts corresponents a les nostres patologies.

L’acupuntura no pretén substituir la medicina tradicional sinó esdevenir-ne un perfecte complement que alhora ens pot acabar de donar l’empenta final que necessitem per a una total recuperació d’alguna lesió esportiva o accidental o bé millorar una situació crònica que d’altra forma no aconseguim.

Deixar de fumar o aprimar-se son reptes que l’acupuntura pot fer molt més portables i alleugerir-nos l’ansietat que ens poden produir.

Volem que en aquest espai virtual ens comenteu les vostres experiències, les vostres patologies, dolors o dubtes i nosaltres poguem orientar-vos sobre possibles aplicacions de la MTC (Medicina Tradicional Xinesa).

 

IOGA I PILATES

L’espai de Ioga i Pilates l’anirem ampliant en horaris segons demanda. Professors especialitzats conduiran unes classes disteses i molt relaxants. Si no heu provat mai el ioga ara és un bon moment per venir a gaudir d’un espai elegant i fresc i conèixer els beneficis que aquesta teràpia us aporta amb constància i esforç lleuger. La primera classe us la oferim gratuïtament, veniu a conèixer el centre, us atendrem amb molt de gust!

 

Contacte amb Centre Russinyol per a qualsevol desordre

Al centre us farem un estudi personalitzat i detectarem els punts del vostre cos a tractar, amb les tècniques i teràpies més adients per a tú.

  • Primera entrevista molt completa
  • Aplicació dels punts d’acupuntura
  • Ventoses en zones molt concretes
  • Tècniques de moxibustió
  • Massatges específics
  • Consells dietètics per a una correcta alimentació
  • Sessions de Ioga terapèutic per a un bon manteniment de la vostra salut

Contacte amb el Centre a través del formulari a la pàgina de contacte o truca’ns directament.
T’atendrem amb molt de gust! Benvinguts!

Jordi Vilar Estois

Gerent i Terapeuta del Centre Russinyol

 

Deixa un comentari