Com funciona l’acupuntura. Testimonis reals.

El mètode de la MTC (medicina Tradicional Xinesa)

Un dels principis bàsics de les teràpies alternatives naturals que heu de tenir present, és que nosaltres no curem res, l’únic que fem es esbrinar mitjançant diagnòstics alternatius, com l’exàmen de la llengua, la palpació dels polsos, l’observació de l’estat general físic, palpació abdominal, estiraments, etc., els desequilibris que hi poden haver en la persona i als seus meridians i intentar tornar a trobar l’equilibri inicial.
Això ho aconseguim mitjançant uns estímuls que donem a l’organisme a través de diferents tècniques naturals, per recordar a l’organisme el què ha de fer, el qual no ho pot portar a terme per diferents bloquejos o estancaments energètics, físics o psíquics, produïts per emocions, accidents, moviments repetitius o el simple fet de portar una vida sedentària, estressada o bé un excés d’activitat, que ens influeix en tot el nostre ésser físic i emocional.

Els estímuls naturals permeten que el nostre organisme s’autocuri per ell mateix. Al Centre Russinyol procurem que tots els nostres pacients tinguin una millor qualitat de vida.

Testimonis reals de casos clínics

Avui us volem donar a conèixer el testimoni d’una senyora gran de Manlleu. Fa temps que visita regularment el nostre centre i n’està molt contenta. Nosaltres estem encantats amb el resultat de les terapies aplicades en aquest cas:

«Sóc una senyora de 78 anys, i durant 20 anys he tingut molts problemes de l’esquena i ciàtica degut a una hernia discal L4-L5, L5-S1. He provat de tot i he près molta medicació i la veritat és que seguia igual, amb dolor i un estat anímic molt feble. Fins que un dia vaig provar de fer acupuntura amb en Jordi. Ell mateix ja amb va dir que ell no curava res, però que em podria ajudar a tenir una millor qualitat de vida. Doncs va ser ben veritat, perquè ja des de la segona sessió d’acupuntura vaig trobar millora i a cada sessió anava millorant més, sense dolor i sense haver de prendre antiinflamatoris. Fins i tot li vaig dir al Jordi que m’havia canviat la vida, sense dolor puc fer moltes més coses i anímicament estic molt millor. Ara ja fa 6 mesos que vaig començar a fer acupuntura al Centre Russinyol, tinc millor qualitat de vida i estic molt contenta amb el resultat. »

Des del Centre Russinyol: Gràcies per confiar en nosaltres!

 

Deixa un comentari